Frimärkets Dag i Klippan

Lördagen den 28:e mars besöker vi åter Klippan för årets Frimärkets Dag arrangemang.
Vi har med oss ett urval ur vårt sortiment med frimärken, frimärkstillbehör och frimärkskataloger. Är det något speciellt du vill vi tar med oss, ring 042-14 49 82 eller skicka ett mail till info@frimarksnetto.se 
Klippans Filatelist Klubb har ett Frimärkets Dag arrangemang mellan klockan 10 och 15 på Studiegården ”47:an”. Hitta dit med Google Maps.
Föreningen har utställning av frimärken och vykort, handlare (Frimärks-Netto och SAFE Album AB från Helsingborg), tombola och ungdomshörna. För mer info titta på klubbens hemsida http://www.sff.nu/klippan/

Frimärkets Dag är ett arrangemang som arrangeras på ett stort antal orter runt om i Sverige. Årets tema är vikingar och speciella frimärken utges som även finns att köpa av föreningen under dagen.

2 kommentarer

  1. Frimärkets Dag igår i Klippan var en trevlig tillställning med uppskattat lotteri och utställning arrangerat av klubben. Ett flertal personer kom för att få samlingar värderade.
    Nästa mässa vi deltager på är FriMynt i Helsingborg 25 april kl 11-17.

  2. Vi utför även värderingar av frimärken och brev på plats i Klippan under dagen. Har du frimärken att sälja? Ring oss gärna innan och berätta vad du har. Vi utför givetvis även värdering i vår frimärksaffär i Helsingborg på vanliga butikstider vardagar 10-13 och 14-18. Välkommen till Klippan eller Helsingborg.

Lämna ett svar