Svedala över, nu väntar Trelleborg

Igår lördag 9:e september var vi på den årliga frimärks och vykortsmässan Stamps in Svedala som arrangerades i Aggarpskolans idrottshall i Svedala. En stor och luftig lokal där vi var 15 handlare samt PostNord och de båda förbunden SFF och SFU.

Det var något mindre med besökare än tidigare år vilket säkert beror på nästa veckans utställning och mässa i Trelleborg. Men stämningen och kommersen var trevlig och god.

Vår monter på årets mässa i Svedala

Nu laddar vi för TRELLEBORG 2023 som arrangeras 15-17 september i Söderslättshallen i Trelleborg. Här deltar vi (Frimärks-Netto / SAFE Album AB) som handlare i monter 2. Förutom ett 15 tal handlare, auktionsfirmor, förbund och PostNord så finns ett stort antal utställda samlingar att titta på. Här finns allt från intressanta teman som hundar, posthistoria från olika delar av landet, traditionella exponat från olika länder.

Passa på att se några av Sveriges mest kända filatelistiska objekt på utställningen i Trelleborg. T.ex. förstadagsbrev med 4 skilling banco (det vackraste av två kända), hörnmarginalparen av 3 och 6 skilling banco eller otandade exemplar av 6 och 8 skilling banco. Objekten är några av topparna i Lennart Järnums exponat ”Sweden – Coat-of-Arms in Skilling and Öre denominations 1855-1872”

Måndag 18:e september, dagen efter avslutas vår september auktion www.frimarksauktioner.se

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar